Qigong

De meest effectieve behandeling van kankerpatiënten

Guo Lin Qi Gong wordt door het Chinese Ministerie van Gezondheid erkend als de meest effectieve behandeling van kankerpatiënten en wordt steeds verder onderzocht en verbeterd. In bijna alle Chinese ziekenhuizen zijn er Qi Gong afdelingen waar Guo Lin geleerd kan worden. In openbare parken zijn trefpunten waar patiënten samen oefenen en elkaar stimuleren.

Sinds 2004 is Nel Harteveld bezig met zich te specialiseren in deze Qi Gong. De basis ervan lag in Guilin, China, waar zij 6 weken les kreeg van de groep die er dagelijks met patiënten werkt.

Guo Lin Qi Gong is een combinatie van traditionele Qi Gong en moderne geneeskunde. De praktijk heeft bewezen dat deze Qi Gong een groot genezend effect heeft als begeleidende therapie bij kankerpatiënten en op vele chronische ziektes, waaronder hart- en vaatziekten, MS, diabetes, reuma, etc. Er zijn wereldwijd diverse onderzoeken naar gedaan.

De 5 zuiverende oefeningen voor de 12 meridianen: goed, lichamelijk en geestelijk onderhoud voor elke dag! Je begint met het aanleren van de 5 bewegingen. Later ga je met de bijbehorende geluiden werken. Elke oefening start met de innerlijke glimlach naar het orgaan toe, met alle aandacht voor de bijpassende emoties. Bedenk hoe een positieve emotie de negatieve emotie wegdrukt wanneer je het betreffende geluid maakt tijdens de uitademing. Na afloop krijg je een duidelijk hand-out mee naar huis. Je kunt dan zelf alle oefeningen 1 keer per dag doen of de oefening die bij de emotie van dat moment past.

Je werkt aan een langer leven, wanneer je het regelmatig beoefent. We starten met de handmassage oefeningen en diverse zittende en staande oefeningen. Daarna bouwen we een eenvoudige loopoefening op, die je vervolgens zelf kunt blijven doen ter bevordering van je gezondheid. Zoveel mogelijk in de buitenlucht!

Workshop Qi Gong 

Heeft u interesse in deze workshop? 

Meld u dan aan via info@altijdjong.com of telefonisch bij Nel van Hartevelt via 0115 - 69 15 75.

Kostenoverzicht

Leerlingen van Chang Qing, JiWuDao en Weiyang betalen resp. €40,00 voor één dagdeel en €70,00 voor de hele dag.

  • Dagdeel (duur: 3 uur): €50,00
  • Gehele dag (duur: 6 uur): €85,00

Biologische lunch (Tussen 13:00 en 14:00 uur. Graag vooraf reserveren en voldoen): €7,50. Er is een ochtend en een middagpauze van 30 minuten. Thee, koffie en water zijn inclusief.

Als voldoende deelnemers zich hebben aangemeld bieden wij deze workshop wederom aan!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.altijdjong.com