Yoga lessen

Elke maandagavond worden er in NatuRe yogalessen gegeven door Dru yoga docente Willy Melger

Mijn naam is Willy Melger-Deelen en ik ben DRU Yoga docent in opleiding. Ik bied u deze lessen aan om mijn lesvaardigheden op te bouwen. Ik nodig u uit om u aan te melden via Email wandelen@zeelandnet.nl /of via gsm 0031 622 669 993

Activering Energy block release (EBR) 1

Houdingen en reeksen
Ontspanning

Data: Doorlopend een cyclus van vijf maandag avonden. Neem vrijblijvend contact op of er nog plaats is in de huidige groep. Indien nodig kan een tweede groep gestart worden.

Van 19:15 – 20:30 uur (na afloop wordt er, voor wie dit wil, thee aangeboden).
Kosten: 5  lessen 50 euro 

Locatie: Gezondheidscentrum NatuRe “t Zand 33a NL 4576 CD Koewacht

Info In een reeks van 5 lessen leert u de beginselen van DRU yoga. Dru yoga is een heerlijke zachte vorm van yoga waarbij wordt gewerkt met vloeiende bewegingen, de zogenaamde EBR’s (Energy Block Releases), de bekende yogahoudingen en natuurlijk een ontspanning aan het einde. Het doel is om vanuit beweging in je stilte te komen en hiermee wordt dan ook een verschil gemaakt ten opzichte van andere vormen van yoga. Om de overgang te kunnen maken van de dagelijkse praktijk waarin we vaak zeer actief en in beweging zijn naar de stilte in jezelf beginnen we juist met bewegen, deze bewegingen gaan steeds langzamer om eindelijk te eindigen in de stilte en de ontspanning. We beginnen altijd met een luchtige activatie op muziek waarin alle spieren worden opgewarmd voordat er begonnen wordt met één van de EBR’s (Energy Block Releases) en yogahoudingen (Asana’s ). Dru Yoga is geschikt voor iedereen. ‘DRU’ is afgeleid van het Sanskriet woord voor het ‘stille punt’, het onbeweeglijke middelpunt van het draaiende wiel, de stilte in het oog van de orkaan, een manier om in de wereld te staan zonder beïnvloed te worden door de onrust en de voortdurende veranderingen. DRU yoga biedt praktische methodes om het leven te benaderen vanuit ‘stilte in beweging’. De Dru yoga is bedacht door Mansukh Patel, die een combinatie heeft gemaakt met zeer oude yogavormen uit India. Hij heeft deze vorm vanuit Engeland over de hele wereld verspreid en zo is er ook een Dru centrum in Nederland, waar naast docentopleidingen ook  allerlei cursussen en workshops gegeven worden.


Voor je aan Yoga begint:
Maak er zowel in je hoofd als in je agenda ruimte voor.
Doe geen Yoga met een volle maag.
Draag gemakkelijke, ruim zittende kleding.
Doe nooit meer dan wat je lichaam aan kan,
door oefening win je vanzelf aan kracht en soepelheid.
Meenemen:
Yoga matje, een deken en eventueel sokken (voor de ontspanning), flesje water.